ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОЛОГОБЕЗПЕЧНОГО ВИРОБНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ
DOI:
https://doi.org/10.31891/2307-5740-2022-310-5(1)-30Ключові слова:
екологобезпечне виробництво, якість продукції, державне регулювання, продовольча безпекаАнотація
В статті висвітлено теоретичні аспекти регулювання екологобезпечного виробництва сільськогосподарської продукції, обґрунтовано необхідність удосконалення нормативно-правового та організаційно-економічного забезпечення екологічно чистового виробництва аграрної продукції в сучасних умовах, визначено чинники здорового харчування та перелічено заходи державного регулювання АПК України.
Завантаження
Опубліковано
29.09.2022
Номер
Розділ
Статті
Як цитувати
РАТОШНЮК, Т., СОКОЛОВА, А., РАТОШНЮК, В., & МАРТИНЮК, М. (2022). ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОЛОГОБЕЗПЕЧНОГО ВИРОБНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ. Herald of Khmelnytskyi National University. Economic Sciences, 310(5(1), 182-188. https://doi.org/10.31891/2307-5740-2022-310-5(1)-30