ІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПРОСТОРУ

Автор(и)

  • О. РОМАНУХА Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Автор
  • А. СЛАЩЕВА Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Автор
  • Ю. ХАЛІЛОВА-ЧУВАЄВА Одеська національна академія харчових технологій Автор

DOI:

https://doi.org/10.31891/2307-5740-2021-290-1-23

Ключові слова:

готель, ресторан, інтеграція, Україна, Європейський Союз, гостинність

Анотація

У роботі звернено увагу на налагодження співробітництва України з країнами Європейського Союзу в питанні інтеграції готельно-ресторанної галузі України до Європейського простору. Виокремлено причини та основні напрямки співробітництва, визначено вплив політичних процесів на активність даної роботи. Прослідковано активність регіонального співробітництва.

Завантаження

Опубліковано

05.03.2021

Як цитувати

РОМАНУХА, О., СЛАЩЕВА, А., & ХАЛІЛОВА-ЧУВАЄВА, Ю. (2021). ІНТЕГРАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПРОСТОРУ. Herald of Khmelnytskyi National University. Economic Sciences, 290(1), 127-131. https://doi.org/10.31891/2307-5740-2021-290-1-23