ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОЛОГОБЕЗПЕЧНОГО ВИРОБНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.31891/2307-5740-2022-310-5(1)-30

Ключові слова:

екологобезпечне виробництво, якість продукції, державне регулювання, продовольча безпека

Анотація

В статті висвітлено теоретичні аспекти регулювання екологобезпечного виробництва сільськогосподарської продукції, обґрунтовано необхідність удосконалення нормативно-правового та організаційно-економічного забезпечення екологічно чистового виробництва аграрної продукції в сучасних умовах, визначено чинники здорового харчування та перелічено заходи державного регулювання АПК України.

Завантаження

Опубліковано

29.09.2022

Як цитувати

РАТОШНЮК, Т., СОКОЛОВА, А., РАТОШНЮК, В., & МАРТИНЮК, М. (2022). ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОЛОГОБЕЗПЕЧНОГО ВИРОБНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ. Herald of Khmelnytskyi National University. Economic Sciences, 310(5(1), 182-188. https://doi.org/10.31891/2307-5740-2022-310-5(1)-30