ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЗА ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В КОНТЕКСТІ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ

Автор(и)

  • Наталія СЕМБАЙ Відокремлений структурний підрозділ «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій» Автор https://orcid.org/0000-0003-0684-4514

DOI:

https://doi.org/10.31891/2307-5740-2024-330-55

Ключові слова:

харчова промисловість, інноваційні методи контролю якості продукції, безпека харчових продуктів, менеджмент, інновації, адміністрування, публічне управління, стратегії публічного управління

Анотація

У статті визначено методи контролю за якістю продуктів харчової промисловості України в сучасних умовах, наголошено на необхідності застосування технологій менеджменту до аналізу процесів державного управління та впровадження інновацій в практику. Розглянуто складові методів контролю якості продукції у контексті пріоритетних інноваційних напрямів харчової промисловості та забезпечення безпеки харчових продуктів та захисту здоров’я населення.  Проаналізовано інноваційні методи контролю якості в харчовій промисловості відповідно до ефективних стратегій публічного управління. Акцентовано на необхідності систематичного підходу до управління стратегічними перетвореннями у харчовій галузі, зумовленого активним застосуванням інноваційних методів контролю якості продукції.

Завантаження

Опубліковано

30.05.2024

Як цитувати

СЕМБАЙ, Н. (2024). ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЗА ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В КОНТЕКСТІ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ. Herald of Khmelnytskyi National University. Economic Sciences, 330(3), 348-353. https://doi.org/10.31891/2307-5740-2024-330-55