ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ЩОДО ТОВАРНИХ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Автор(и)

  • Г. БУЛАТ Хмельницький університет управління та права ім. Леоніда Юзькова Автор https://orcid.org/0000-0003-0577-127X
  • А. ГУМЕНЮК Хмельницький національний університет Автор

DOI:

https://doi.org/10.31891/2307-5740-2021-292-2-5

Ключові слова:

облікова політика, товарні запаси, документ, заклад ресторанного господарства, товарооборот, транспортно-заготівельні витрати, наказ про облікову політику

Анотація

У статті досліджено актуальні проблеми організації обліку товарних запасів на підприємствах ресторанного господарства з метою підвищення їх товарообороту.

Завантаження

Опубліковано

27.05.2021

Як цитувати

БУЛАТ, Г., & ГУМЕНЮК, А. (2021). ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ЩОДО ТОВАРНИХ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Herald of Khmelnytskyi National University. Economic Sciences, 292(2), 30-33. https://doi.org/10.31891/2307-5740-2021-292-2-5