ПРОГНОЗУВАННЯ ОСНОВНИХ СЕГМЕНТІВ ФІНАНСОВОГО РИНКУ УКРАЇНИ - ЧАЙКОВСЬКА, Інна; ГРИГОРУК, Павло (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті здійснено аналіз та побудову економіко-математичних моделей прогнозування основних сегментів фінансового ринку України: банківського ринку; фондового ринку; страхового ринку.
Keywords: моделювання; прогнозування; фінансовий ринок; банківський ринок; фондовий ринок; страховий ринок