УПРАВЛІННЯ ВИВЕДЕННЯМ НА РИНОК НОВОГО ПРОДУКТУ( НА ПРИКЛАДІ РИНКУ КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ) - НЄШЕВА, Анастасія; ВАСИЛЬЄВА, Тетяна; КУЦЕНКО, Владислав; НЕБАБА, Наталія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Управління виведенням нових продуктів на ринок косметичних продуктів є актуальним завданням у сучасному бізнесі, особливо в умовах постійної конкуренції та зростаючих очікувань споживачів. Ця стаття спрямована на розгляд ключових аспектів цього процесу та виявлення перспектив подальших досліджень у даному напрямі.Перше, що варто відзначити, це дослідження споживчих потреб. На ринку косметичних продуктів важливо зрозуміти, які саме продукти та характеристики приваблюють споживачів. Споживчі тенденції змінюються, і вивчення цих змін допоможе розробникам створювати продукти, що задовольняють актуальні потреби.Другий аспект - це розробка інноваційних продуктів. Використання передових технологій і інгредієнтів у створенні нових косметичних продуктів може забезпечити конкурентну перевагу. Тут важливо досліджувати та впроваджувати нові технології, які підвищують якість і ефективність продуктів.Маркетингове планування та брендування є ключовими факторами успіху при виведенні косметичних продуктів на ринок. Наукові підходи допомагають розробляти маркетингові стратегії, які найкраще привертають увагу споживачів до нових косметичних продуктів та створюють стійкий бренд.Відповідність стандартам та регуляціям також має велике значення для практичного виведення продукту на ринок. Дотримання законодавчих вимог та стандартів щодо безпеки та якості косметичних продуктів є обов'язковим для забезпечення довіри споживачів.Крім того, дослідження конкурентного середовища та розробка ефективних стратегій виведення на ринок є важливими практичними завданнями для підприємств у косметичній галузі. Тільки завдяки цілеспрямованим дослідженням та стратегічному плануванню можна досягти успіху в цій конкурентній галузі.У підсумку, стаття спрямована на вивчення та аналіз різних аспектів управління виведенням нових косметичних продуктів на ринок та визначення перспектив подальших досліджень у цій сфері, що сприятиме підвищенню якості та конкурентоспроможності продуктів на цьому важливому ринку.
Keywords: Косметичні продукти; виведення на ринок; споживчі тенденції; інновації; маркетингова стратегія