ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ РАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ВИКОРИСТАННЯ ЕТИКЕТОК ТЕКСТИЛЬНИХ ВИРОБІВ В ГОТЕЛЬНІЙ СПРАВІ ТА ДОМАШНЬОМУ ГОСПОДАРСТВІ - ЕЛНАШАР, Елсаєд Ахмед (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Дослідження проведено з метою підвищення обізнаності споживачів щодо дотримання правил догляду за речами, вказаними на етикетках, які надають необхідну інформацію про прання, відбілювання, прасування та хімчистку текстилю та одягу.В опитуванні взяли участь 72 студенти факультету спеціальної освіти університету Каферельшейха та 20 працівників готелів. Опитування містило перелік питань щодо розпізнавання і розуміння респондентами символів на етикетках щодо правил догляду за одягом та  використання цієї інформації.Результати дослідження покликані допомогти місцевим виробникам одягу створити та використовувати систему символів на етикетках, яка б була зрозумілою та корисною для споживачів.
Keywords: раціоналізація використання; етикетки; одяг