ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ АГРАРНОГО СЕКТОРУ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - КОНОНЕНКО, Руслан; ЯЦУН, Анастасія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Стаття зосереджена на аналізі ключових аспектів конкурентоспроможності в контексті аграрного бізнесу. Значущість теми конкурентоспроможності у діяльності агропідприємств висвітлена як центральна для даного дослідження. Робота детально розкриває поняття та стратегічне значення управління конкурентоспроможністю в агросекторі, виявляючи головні елементи та методи, які формують стійку конкурентну позицію сільськогосподарських підприємств.
Keywords: конкурентоспроможність; управління конкурентоспроможністю; конкуренція; конкурентне середовище; економічна безпека підприємства; сільськогосподарські підприємства