ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТОРГОВИХ ПІДПРИЄМСТВ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ - ЄВТУШЕНКО, Вікторія; ШУБА, Тетяна; ЄВТУШЕНКО, Ганна; БОЖЕНКО, Ілля (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Стаття присвячена проблемам управління персоналом торгових підприємств в країнах ЄС. В статті визначено основні проблеми управління торговим персоналом в європейських компаніях за різними критеріями та надано перелік рекомендацій щодо їх вирішення.
Keywords: торговий персонал; підвищення кваліфікації; навчальні програми; тренінг; компанія