МАРКЕТИНГОВІ СТРАТЕГІЇ У ЗОВНІШНІЙ РЕКЛАМІ: ХИТРОЩІ МАРКЕТОЛОГІВ – ОГЛЯД ТА АНАЛІЗ ОСНОВНИХ - ЦІВАК, Володимир (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Стаття присвячена аналізу та огляду основних маркетингових стратегій, використаних в зовнішній рекламі. Автор проводить докладний аналіз та опис хитрощів, що використовують маркетологи для привертання уваги споживачів у зовнішній рекламі. Стаття розглядає такі аспекти, як використання емоційного впливу, створення запам'ятовувальних образів, використання соціокультурних аспектів та інші методи та стратегії.
Keywords: маркетингові стратегії; зовнішня реклама; хитрощі маркетологів; емоційний вплив; образи; соціокультурні аспекти