ВПЛИВ НЕСТАБІЛЬНОГО ЕКОНОМІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА НА ФІНАНСОВУ СТІЙКІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ: АНАЛІЗ ТА ВИКЛИКИ - БОРЕЦЬКА, Тетяна (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Стаття досліджує фактори нестабільності економічного середовища, такі як інфляція, зміни курсів валют, ризик політичної нестабільності та інші, і їх вплив на фінансову стійкість підприємств. Зроблено аналіз ризиків і викликів, які стоять перед підприємствами в умовах нестабільного економічного середовища.
Keywords: фінансова стійкість; підприємства; аналіз; виклики; законодавство; макроекономічні фактори; політичні ризики; експорт; економічна безпека