УДОСКОНАЛЕННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ТОВАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА - КУЗЬМИНЧУК, Наталія; ШУБА, Тетяна; ЛЯШЕВСЬКА, Вікторія; ПАРФЬОНОВА, Катерина; БОЛОТНА, Оксана (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Стаття присвячена проблемам удосконалення маркетингової товарної політики транспортних підприємств Охарактеризовано особливості маркетинг-міксу. Виділено напрямки розвитку сучасних підприємств.
Keywords: товарна політика; маркетинг-мікс; конкурентне середовище; технологічний процес; транспортні підприємства