ТЕОРІЇ ЕКОНОМІКИ ТА ФІЛОСОФІЯ АЛЬТРУЇЗМУ В «ПОЄДНАННІ» ТУРИЗМУ ТА ТЕКСТИЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЄГИПТУ - ЕЛНАШАР, Елсаєд Ахмед; ЛЮБОХИНЕЦЬ, Лариса; ТАНАСІЄНКО, Наталія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
Альтруїзм означає піклуватися про інших людей і діяти в чиїхсь інтересах. Ми можемо діяти альтруїстично, коли пропонуємо комусь своє місце в автобусі, готуємо чашку чаю для колеги по роботі, жертвуємо гроші у фонд допомоги голодуючим або втішаємо друга в біді.Філософія альтруїзму в «побратимі» бажання робити добрі справи для інших людей є природною та глибоко вкоріненою, як текстильні сектори для секторів туризму, але часто її неправильно розуміють. Біологи-еволюціоністи, соціологи та філософи намагалися зрозуміти, чому ми діємо таким чином , особливо якщо ми робимо щось для іншої людини, що суперечить нашим власним інтересам.Зрештою, альтруїзм — це таємниця, яку нам ще належить розгадати. Ми не знаємо, чи є такі дії, як допомога іншим, наприклад, сектору туризму, обмін, турбота про інших, волонтерство та пожертвування цілком безкорисливими, чи вони вкорінені в власних інтересах секторів текстилю. Наші мотиви можуть бути сумішшю обох.Теорії економіки та філософія альтруїзму в «побратимі», допомога іншим людям і залучення до такого роду прозаїчної поведінки має багато переваг між двома різними секторами «туризм і текстильна промисловість». Це може покращити наші соціальні стосунки між двома різними секторами, надати нашому життю нову мету на шляху до успіху двох секторів, показати нам інші погляди на наші власні проблеми фінансової підтримки, збільшити шанси інших відповісти взаємністю на наші добрі справи та роблять нас більш привабливими для туристів, навпаки. Допомога іншим секторам у галузях буксирування текстильної промисловості та індустрії труїзму. Може навіть викликати відчуття ейфорії, схоже на відчуття, яке ми відчуваємо, коли отримуємо частку успіху.Розглянуто філософію альтруїзму в «поєднанні» туризму та текстильної промисловості, яка спрямована на співробітництво двох різних секторів економіки для отримання взаємної вигоди.Виділено проблемні аспекти, які перешкоджають розвитку туристичних проектів та текстильної промисловості Єгипту. Запропоновано заходи, які сприятимуть співробітництву туризму та текстильної промисловості Єгипту.
Keywords: альтруїзм; поєднання; єгипетський туризм; текстильна промисловість