ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ АДМІНІСТРАТИВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА КОНТРОЛЮ В УПРАВЛІННІ ПРОЕКТАМИ - АТАМАНЮК, Руслан (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У статті розглянуто адміністративні практики планування та контролю в управлінні проектами як сукупність організаційних процедур, процедур документації та управлінських рішень, що спрямовані на забезпечення досягнення цілей проекту у визначені строки, з належною якістю та в рамках бюджету. Запропоновано концептуальну логіку адміністративного циклу планування-контролю, виділено ключові практики, інструменти та організаційні заходи, що підвищують ефективність управління проектами, а також надано практичні рекомендації для впровадження в умовах державної та приватної сфер. Рекомендації адаптовано до українського контексту з урахуванням особливостей публічної адміністрації, підприємств та організацій малого та середнього бізнесу.
Keywords: управління проектами; планування; контроль; адміністративні практики; ISO 21500; публічна адміністрація