ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЗА ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В КОНТЕКСТІ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ - СЕМБАЙ, Наталія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2024)
У статті визначено методи контролю за якістю продуктів харчової промисловості України в сучасних умовах, наголошено на необхідності застосування технологій менеджменту до аналізу процесів державного управління та впровадження інновацій в практику. Розглянуто складові методів контролю якості продукції у контексті пріоритетних інноваційних напрямів харчової промисловості та забезпечення безпеки харчових продуктів та захисту здоров’я населення.  Проаналізовано інноваційні методи контролю якості в харчовій промисловості відповідно до ефективних стратегій публічного управління. Акцентовано на необхідності систематичного підходу до управління стратегічними перетвореннями у харчовій галузі, зумовленого активним застосуванням інноваційних методів контролю якості продукції.
Keywords: харчова промисловість; інноваційні методи контролю якості продукції; безпека харчових продуктів; менеджмент; інновації; адміністрування; публічне управління; стратегії публічного управління