УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ В УМОВАХ ВІЙНИ - БАБЧИНСЬКА, Олена; ПОСВАЛЮК, Ольга; СКАКУН, Вадим (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У статті проаналізований інноваційний розвиток в Україні як важлива складова трансформаційних процесів у контексті значних втрат та серйозних труднощів. Зосереджено увагу на важливості державної підтримки для вітчизняних високотехнологічних виробництв і інноваційних ініціатив. Також важливо створити сприятливі умови для малого та середнього бізнесу та розробити інвестиційні механізми, які об’єднують державний і приватний капітал для фінансування інновацій та  наведено заходи для підтримки інноваційної та інвестиційної діяльності з боку держави
Keywords: інновації; інвестиції; управління; розвиток; діяльність; війна