ІНФОРМАЦІЙНО–КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ЦИФРОВІЙ РЕКЛАМІ - МОРОЗ, Олена; КУЩ, Анастасія; БУНАК, Анастасія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У статті досліджено роль інформаційно-комунікаційних технологій у цифровій рекламі, зосереджуючи увагу на їхньому впливі на ефективність рекламної діяльності підприємств. Розглянуто сучасні тенденції впровадження ІКТ, зокрема використання штучного інтелекту, персоналізації контенту та аналітичних інструментів для оптимізації рекламних стратегій. Проаналізовано переваги та виклики, пов’язані з інтеграцією ІКТ у рекламні процеси, включаючи питання кібербезпеки та захисту персональних даних. На основі отриманих результатів запропоновано практичні рекомендації щодо ефективного використання ІКТ у цифровій рекламі для підвищення конкурентоспроможності підприємств.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; цифрова реклама; персоналізація; штучний інтелект; маркетинг