СУТНІСТЬ І ОСОБЛИВОСТІ СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОУПРАВЛІННЯ, ГРОМАДЬСКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ - ТЕРЕНЯК, Лілія; КУЗЕМКО, Андрій (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
Стаття присвячена актуальній проблемі взаємодії місцевого самоврядування, громадських організацій та бізнесу як формі соціального партнерства при досягненні спільної мети: соціальне благополуччя місцевого співтовариства.Найбільш життєздатними моделями соціального партнерства на даний момент є: фонди громад, молодіжні банки ініціатив, громадські ради, ярмарки соціальних проєктів.
Keywords: соціальне партнерство; міжсекторне партнерство; місцеве самоврядування; некомерційні організації; бізнес; розвиток