ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АУДИТУ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ АГРОБІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ: ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ - АЛЬОШИН, Владислав (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
Умови воєнного процесу стану в Україні висувають нові виклики до стабільності агробізнесу, що є ключовим елементом продовольчої безпеки країни. Забезпечення безперервності діяльності підприємств агросфери потребує якісного аудиту, що базується на достовірному інформаційному забезпеченні. Це дозволяє своєчасно виявляти ризики, оцінювати стійкість господарської діяльності та приймати ефективні управлінські рішення. Теоретичне й практичне осмислення аудиту в умовах нестабільності сприяє збереженню життєздатності аграрних підприємств. Державна підтримка та створення сприятливих умов для розвитку інвестиційних проєктів в агробізнесі також є ключовими для забезпечення стійкості цього сектора. Дослідження виявило, що для подальшого розвитку та стабільності агробізнесу в умовах воєнного стану необхідно вдосконалити нормативно-правову базу та стандарти аудиту безперервності.
Keywords: аудит безперервності; агробізнес; воєнний стан; інформаційне забезпечення; ризики; економічна безпека; управління кризами; аудиторські процедури; стійкість підприємства