СУЧАСНИЙ СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ МЕДИЧНОГО ТУРИЗМУ В ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ - ПАНЬКІВ, Н.; ПОКАЛЬЧУК, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
В роботі проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку медичного туризму в Львівській області, окреслено основні переваги його розвитку та визначено проблеми, що його гальмують. Подано рекомендації щодо розвитку медичного туризму на Львівщині, зокрема, зазначено про необхідність реалізації інфраструктурного проекту “Медичного парку”, що розташовуватиметься на території Трускавця, Моршина та Східниці та обєднає їх в основний рекреаційний центр Львівщини. Крім того, розроблено новий лікувальний тур до бальнеологічного курорту Львівщини – Східниці, який сприятиме підпищенню туристичної привабливості курорту та й Львівської області, загалом.
Keywords: медичний туризм; Львівська область; Медичний парк; лікувальний тур