ПЛАНУВАННЯ В СИСТЕМІ МЕНЕДЖМЕНТУ - ЄПІФАНОВА, І.; ДЖЕДЖУЛА, В.; НАДОЛЬНИЙ, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
В статті систематизовано підходи до визначення сутності планування. Досліджено види планування, його форми. Узагальнено послідовність реалізації процесу планування на вітчизняних підприємствах.
Keywords: планування; план; стратегія; СВОТ-аналіз