ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ВИЗНАЧЕННЯ ІНДИКАТОРІВ СТАЛОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА - ГРИНЧУЦЬКИЙ, Валерій; ДАВИДЕНКО, Юрій (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
Стаття присвячена теоретичним аспектам визначення індикаторів сталого розвитку підприємств в умовах глобалізації та інтеграції підприємств в сучасних умовах згідно 17 цілей Глобального договору ООН.  територіальних одиниць. Визначено групи за якими визначаються індикатори сталого розвитку. Проаналізовано та систематизовано фактори й показники сталого розвитку підприємств та визначено в основному галузі економіки. Показано роль окремих підприємств у досягненні цілей Глобального договору ООН та забезпечені сталого розвитку. Підкреслюється, що досягнення цих цілей в умовах розгортання циркулярної економіки.
Keywords: сталий розвиток підприємства; принципи; цілі й індикатори сталого розвитку підприємства