CУЧАСНІ МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - ЄПІФАНОВА, І.; ДЖЕДЖУЛА, В.; КОВАЛЬ, К. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У роботі досліджено основні методичні підходи оцінювання стану управління інвестиційною привабливістю. Найбільш застосовуваними методиками оцінки інвестиційної привабливості є: метод експертних оцінок; метод рейтингової оцінки; інтегральна оцінка інвестиційної привабливості; метод порівнянь; матричний метод; трикутник прибутковості; диференційований підхід; методи, які ґрунтуються на використанні штучного інтелекту.
Keywords: інвестиційна привабливість; матричний метод; інтегральна оцінка; трикутник прибутковості