ВПЛИВ COVID-19 НА ЗОВНІШНЮ ТРУДОВУ МІГРАЦІЮ УКРАЇНЦІВ - БОКОВЕЦЬ, В.; ДАВИДЮК, Л.; ОЛІЙНИК, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті досліджено вплив COVID-19 на масштаб зовнішньої трудової міграції українців та її економічний та соціальний наслідки для країни. З’ясовано особливості міжнародної трудової міграції в умовах COVID-19 та визначити вірогідні перспективи трансформації міграційних тенденцій.
Keywords: зовнішня трудова міграція; пандемія; еміграція; імміграція; наслідки міграції