ПАРТНЕРСЬКИЙ МАРКЕТИНГ: СЕКРЕТ УСПІХУ У ВЗАЄМОВИГІДНИХ ВІДНОСИНАХ - ШАРКО, Віталій; ЯНЧУК, Тетяна; КРИВЕЩЕНКО, Вікторія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
Партнерський маркетинг завдячуючи стрімкому розвитку соціальних мереж та електронної комерції набув нової популярності, відкриваючи великі можливості для підприємців та контент-мейкерів. У статті авторами розглянуто основні концепції, переваги та ключові елементи партнерського маркетингу. Зокрема, проаналізовано ключові статистичні показники змін в партнерському маркетингу, приклади використання моделей співпраці в партнерському маркетингу. Авторами виокремлено основні інструменти партнерського маркетингу, представлено їх різновиди та формати використання. Надано пропозиції щодо розвитку партнерського маркетингу для вітчизняних суб’єктів господарювання.
Keywords: партнерський маркетинг; партнерські відносини; цифровізація; інструменти; завдання; принципи; підприємство; пропозиції розвитку; електронна комерція