ЦИФРОВИЙ БРЕНДИНГ В КОНТЕКСТІ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - ТЕРЕНТ’ЄВА, Наталія (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
В статті автором проаналізовано основні чинники і етапи формування ефективних стратегій цифрового брендингу, враховуючи інновації в сфері маркетингу, новітні технології, вподобання аудиторії. Вивчено особливості та елементи цифрового бренду. Досліджено значення аналізу комунікацій зі споживачами та створення унікальної онлайн-ідентичності бренду для виділення серед конкурентів.
Keywords: чинники та етапи формування ефективної стратегії цифрового брендингу; інновації в сфері маркетингу; аудиторія; особливості цифрового бренду; новітні технології; елементи цифрового бренду; споживачі; контент; досвід; ідентичність бренду; аналітика; комунікація