РЕАЛІЗАЦІЯ МІЖНАРОДНОЇ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В РОЗРІЗІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ - ШУБА, Т.; МИКИША, А. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті проаналізовані особливості реалізації міжнародної підприємницької діяльності в розрізі європейської інтеграції. Виявлені основні шляхи покращення та спрощення умов виходу підприємств на зовнішній ринок. Можливість перейняти досвід від країн ЄС та встановити нові стандарти, адже міжнародний ринок вимагає високого рівня розвитку підприємства та високої якості послуг та товарів. Розглянуті питання щодо формування стратегій розвитку підприємств та термінового вирішення актуальних проблем, що можуть стати на заваді здійснення успішної міжнародної підприємницької діяльності. Європейська інтеграція є головною метою України; це може стати можливістю для побудови економічно розвинутої держави, зміцнення та знаходження нових зв’язків у світовій системі міжнародних відносин. Євроінтеграція є вигідним шляхом для тих підприємств, що хочуть реалізувати себе на міжнародному ринку та є одним із головних шляхів розвитку та покращення підприємницької діяльності.
Keywords: європейська інтеграція; міжнародне підприємництво; Європейський Союз; бізнес; державне регулювання