АРБІТРАЖ ТРАФІКУ - КАЛИНИЧ, Б.; КРОТОВ, О.; ЛИННИК, С.; ЄЛІСЄЄВА, О.; БЄЛОЗЕРЦЕВ, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті висвітлено специфіка арбітражу трафіку, роботи веб-майстера, CPA мережі. Розкрито суть роботи арбітажника, способи прибутку та основні принципи роботи. Розглянуто плюси і мінуси, переваги та ризики арбітражу у сфері діджитал-маркетингу. Виділено, поетапно основні кроки з чого слід почати робот у трафік-бізнесі. Розкрито особливості роботи арбітражника і CPA-мереж. Проаналізовано відповідей праці за останні роки згідно наукометричних баз Google Scholar та ResearchGate. Визначено, що арбітраж трафіку – це унікальна і ризикована сфера, яка вимагає від фахівців технічних навичок та аналітичних здібностей. Узагальнено основні складові для успішної роботи з трафіком. Описано різні джерела доходу та основні пошукові системи від арбітражу трафіку. Проаналізовано джерела трафіку. зроблено відповідні висновки.
Keywords: діджитал-маркетинг; інтернет; арбітражник; продаж; трафік; арбітраж; обмін; окупація; пропозиція; мережа