ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ОРГАНІВ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ - ГЮЛЬМАГОМЕДОВ, Д. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті представлено порівняльний аналіз визначень понять стратегія, стратегічне управління та організаційний розвиток з метою ідентифікації специфіки стратегічного управління розвитком організацій. Шляхом системного аналізу нормативно-правових актів, які визначають основні завдання органів досудового розслідування, ідентифіковано стратегічні цілі таких органів, які мають бути враховані під час розробки їх стратегії розвитку. На підставі викладеного матеріалу запропоноване авторське визначення поняття стратегічного управління розвитком органів досудового розслідування.
Keywords: стратегія; розвиток; організаційний розвиток; стратегічне управління розвитком організацій; органи досудового розслідування; правоохоронні органи