ЕЛЕКТРОННА ТОРГІВЛЯ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - КОВТУН, Е. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У статті досліджено сутність, характерні особливості, переваги та проблеми функціонування електронної комерції як нової форми економічних відносин суб’єктів бізнесу в умовах глобальної торговельної системи. Проаналізовано сучасний стан та динаміку розвитку електронної комерції у світі. Визначено провідні глобальні і національні компанії, країни та ринки електронної торгівлі у світі.
Keywords: торгова політика; міжнародна торгівля; електронна торгівля; інтернет-мережі; електронний бізнес; ринок електронної торгівлі; торгово-економічна діяльність