СОЦІАЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО: ІННОВАЦІЇ, РОЗВИТОК, РІШЕННЯ - ДАВИДКОВА, К.; ОБЕРЕМЧУК, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2021)
У роботі розглянуто дефініції соціального підприємництва, визначено його інноваційний зміст. Проаналізовано інноваційні соціальні підприємництва в Україні. Обґрунтовано ефективність впровадження соціальних підприємств для вирішення суспільних проблем. Наведено приклади функціонуючих соціальних підприємств в Україні та згруповано за трьома групами соціальні підприємства, які наразі представлені в Україні. Узагальнено основні етапи впровадження соціального підприємництва.
Keywords: соціальні інновації; соціальне підприємництво; інноваційне підприємництво