ВИРОБНИЦТВО ХМЕЛЕПРОДУКЦІЇ – СВІТОВИЙ ТА УКРАЇНСЬКИЙ РИНКИ - РАТОШНЮК, Т.; РАТОШНЮК, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В статті висвітлено питання нинішнього стану та подальшого розвитку світового та українського хмелярства, визначені основні виробники хмелепродукції, проведений аналіз площ хмеленасаджень, урожайності, валового збору, сортового складу, світового виробництва пива та потреби в α-кислотах. Окреслені проблеми українського хмелярства.
Keywords: хмелярство; хмелепродукція; світовий ринок; якість продукції