РОЗБУДОВА КРИПТОІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ: ВІД ПРАКТИЧНОГО ДОСВІДУ ДО ЦИФРОВОГО ЛІДЕРСТВА - ОПАНАСЮК, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
Стаття присвячена аналізу сучасного стану інфраструктури криптоіндустрії в Україні. У статті зроблено аналіз сучасного стану, визначені точки фокусу на наявних перевагах та запропоновані кроки їх зміцнення та подальшого росту.
Keywords: міжнародна спеціалізація; крипто індустрія; майнінг; крипто інвестиції; інвестиції