УПРАВЛІНСЬКА ПРАЦЯ У СФЕРІ ЛОГІСТИКИ НА СВІТОВИХ РИНКАХ ЄС - ЄВТУШЕНКО, В.; ШУБА, Т.; ЛЯШЕВСЬКА, В.; БОЛДИРЄВ, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті розглянута проблема підвищення ефективності управлінської праці на підприємствах, які працюють в сфері логістики на міжнародних ринках.
Keywords: управлінська праця; логістика; світові ринки; управління; підприємство; менеджмент; ЄС