ІНСТРУМЕНТИ DIGITAL-МАРКЕТИНГУ У ДІЯЛЬНОСТІ АГРОПІДПРИЄМСТВ - ЗАБУРМЕХА, Є.; ГАЙДУК, О.; МИХАЙЛОВ, А. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В роботі розглянуті теоретичні аспекти особливостей та сучасних тенденцій застосування системи digital-маркетингу. Проведено аналітичне дослідження діяльності ТзОВ «Біосад». Запропоновані методи формування та просування продукції підприємства за допомогою інструментів digital-маркетингу.
Keywords: digital-маркетинг; агропідприємства; таргетована реклама; цифрові засоби комунікацій