ФОРМУВАННЯ ПІДСИСТЕМИ КОНТРОЛІНГУ СТРАТЕГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ ПІДПРИЄМСТВА - ГРОМОВА, Ольга; ШАРКО, Віталій (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В роботі наведено результати досліджень підсистеми контролінгу стратегічних показників конкурентних переваг підприємства. Обґрунтовано рівень впливу діагностики в маркетинговому стратегічному менеджменті на покращання функціонування підсистеми контролінгу. Надано рекомендації щодо впровадження підсистеми контролінгу рівня конкурентоздатності промислового підприємства в систему управління.
Keywords: контролінг; моніторинг; стратегічне управління; конкурентоздатність; підприємство; ринок