ЕНТРОПІЙНА ОЦІНКА СИСТЕМНОСТІ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА - ТКАЧЕНКО, І.; ШАРКО, В.; ЗАВГОРОДНЯ, Т. (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У роботі розглянуто проблемні питання щодо інноваційного розвитку машинобудівних підприємств. Запропоновано алгоритм підвищення інноваційного потенціалу промислового підприємства. Авторами у роботі представлено варіант оцінки системності інноваційного розвитку машинобудівних підприємств. Систематизовано показники оцінки та підвищення рівня інноваційного розвитку промислових підприємств. Визначено інтегральний показник та показник системної ентропії.
Keywords: підприємство; галузь машинобудування; ентропія; інноваційний розвиток; інтегральний показник