МАРКЕТИНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ КРИЗИ - БУБЕНЕЦЬ, Ірина; ЧАТЧЕНКО, Ольга (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті досліджено особливості маркетингової діяльності підприємств в умовах кризи спричиненою COVID-19 та воєнним станом в Україні. Розглянуто сутність і відмінність електронної комерції від традиційної. Проаналізовано динаміку зростання користувачів інтернетом та онлайн-продажів в Україні за останні роки. Виявлено ефективний та бюджетний маркетинговий канал комунікації, визначено його переваги та завдання. За підсумками проведених досліджень запропоновано рекомендації щодо напрямку розвитку маркетингової діяльності підприємствам, які функціонують в умовах кризи.
Keywords: маркетингова діяльність; соціально-медійний маркетинг; електронна комерція; соціальні мережі; маркетингова стратегія; канал комунікації; криза