АСОРТИМЕНТНЕ ЦІНОУТВОРЕННЯ У СФЕРІ МАРКЕТИНГУ ІННОВАЦІЙ - ОРЛОВ, Олівер; РЯСНИХ, Євгенія; САВЧЕНКО, Олена (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В статті надано критичний аналіз асортиментного ціноутворення, доведено непридатність традиційних методів управління змінами асортименту продукції  підприємств за умов багатономенклатурного виробництва. Пропонується новий підхід до вирішення цієї актуальної проблеми із застосуванням інструментарію маржинального аналізу.
Keywords: асортиментне ціноутворення; коефіцієнт беззбитковості; запас надійності; коефіцієнт маржинального прибутку