СТАН ТА ПОДАЛЬШИЙ РОЗВИТОК БІЗНЕСОВИХ СТРУКТУР В УМОВАХ ВІЙНИ - БОКОВЕЦЬ, Вікторія; ГЕВЧУК, Анна (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статтi розглянуто питання щодо втрат під час військового вторгнення з боку росії українського бізнесу. Проаналізовано діяльність в сучасних умовах бізнесових структур. Окреслено основні напрямки відродження своєї діяльності підприємствам в у мовах сьогодення.
Keywords: бізнес; відродження; втрати; ефективність; доходи