ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОЛОГОБЕЗПЕЧНОГО ВИРОБНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ - РАТОШНЮК, Тетяна; СОКОЛОВА, Алла; РАТОШНЮК, Віктор; МАРТИНЮК, Михайло (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В статті висвітлено теоретичні аспекти регулювання екологобезпечного виробництва сільськогосподарської продукції, обґрунтовано необхідність удосконалення нормативно-правового та організаційно-економічного забезпечення екологічно чистового виробництва аграрної продукції в сучасних умовах, визначено чинники здорового харчування та перелічено заходи державного регулювання АПК України.
Keywords: екологобезпечне виробництво; якість продукції; державне регулювання; продовольча безпека