РЕЛОКАЦІЯ: СУТЬ, ТИПИ ТА ПРОБЛЕМИ - ЗАПУХЛЯК, Іванна; КРАСНЯК, Олег (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті розглянуто поняття «релокації» і здійснено класифікацію типів релокації за відповідними ознаками. Детально вивчено особливості кожного з типів релокації, зокрема переміщення людини – громади – працівника – підприємства. Окреслено переваги переміщення як для працівників, так і для підприємств. Наведено проблеми та заходи з полегшення адаптації працівників у процесі релокації. Розглянуто особливості релокації вітчизняних підприємств в умовах війни.
Keywords: релокація; релокація людини – громади – працівника – підприємства; типи релокації