ВПРОВАДЖЕННЯ CRM-СИСТЕМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ - ГОРДЄЄВА-ГЕРАСИМОВА, Людмила (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
В роботі розглянуто сутність та мету впровадження CRM-систем на підприємстві, визначено оцінку рівня застосування та ефективності впровадження CRM-систем на підприємствах України. Доведено, що ринок України має багато конкурентних пропозицій щодо продажу та оренди (на умовах певної тарифікації) програмних продуктів, що дозволяє обрати оптимальний варіант відносно ціни та функціоналу придбаної системи задля досягти максимальної ефективності впровадження.
Keywords: клієнти; взаємовідносини з клієнтами; CRM-система; ефективність впровадження