АНАЛІЗ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ АКТИВНОСТІ В УКРАЇНІ - ГАРВАТ, Ольга (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті здійснено аналіз кількості активних суб’єктів господарювання за галузевою приналежністю та територіальним розміщенням за останні 10 років. Визначено тенденції підприємницької активності, притаманні кожній галузі за територіальною ознакою та для економіки країни загалом. Аналіз проведено з урахуванням даних програми Global Entrepreneurship Monitor. Наведено розрахунок  прогнозного значення кількості суб’єктів господарювання станом на кінець 2023 року.
Keywords: підприємництво; підприємницька діяльність; активність; суб’єкт господарювання; динаміка кількості підприємств