РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ФІНАНСОВОГО ПЛАНУВАННЯ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - СИДОРЧУК, Іванна (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2022)
У статті розглянуто теоретико-методичні аспекти фінансового планування в діяльності підприємства. Визначено основні інструменти, що забезпечують покращення фінансових показників діяльності підприємства та підвищення загального рівня їх збалансованого розвитку. Представлено механізми залучення джерел фінансового забезпечення. Запропоновано послідовність здійснення планування та контролювання виконання фінансових показників діяльності  підприємства.
Keywords: фінансове планування; операційний бюджет; факторний вплив; фінансові ресурси; контроль та регулювання