ФУНКЦІОНУВАННЯ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ - КУКЛІНОВА, Тетяна (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті досліджуються діяльність малих підприємств під час воєнного часу. Розглянуті аспекти їх функціонування під час воєнної агресії в умовах невизначеності. Виявлено специфіку та особливості їх релокації. Виявлено специфіку та особливості їх проблем на основі детального аналізу процесу їх функціонування. Досліджено їх функціонування з огляду на логістичні процеси. Наведено необхідність стимулювання малих підприємств в Україні. Сформульовано рекомендації щодо по їх підтримки та відновлення у повоєнний час.
Keywords: стимулювання; державна підтримка; війна; малі підприємства; проблеми малих підприємств; воєнні умови; управління