HR-ІНЖИНІРИНГ В АСПЕКТІ КВАНТИТАТИВНОЇ ОЦІНКИ ЗДІБНОСТЕЙ РОБІТНИКІВ ДО ПРАЦІ - БАКСАЛОВА, Ольга; КОШОНЬКО, Олена; ГЛУШКО, Тетяна; ГОРБАТЮК, Олександр (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті досліджено основні теоретичні підходи, методичні і практичні рекомендації квантитативної оцінки здібностей робітників до праці. Розкрито сутність, зміст та основні принципи її проведення. Запропоновано та обґрунтовано послідовно-поетапний метод квантитативної оцінки з визначенням цільової спрямованості кожного етапу та їх конкретного змісту
Keywords: квантитативна оцінка; праця; HR-інжиніринг; оплата праці