АНАЛІЗ ЧИННИКІВ ВПЛИВУНА РІВЕНЬ КОМУНІКАТИВНОЇ ВЗАЄМОДІЇ ОРГАНІВ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ - ДЖАІН ПРАДІП, Кумар; ГАВКАЛОВА, Наталія; ЛИТОВЧЕНКО, Євгеній (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2025)
У статті досліджено головні чинники впливу на рівень комунікативної взаємодії органів публічного управління. Обґрунтовано, що забезпечення комунікативної взаємодії є складним динамічним процесом, орієнтованим на максимальну взаємодію із зовнішнім середовищем та адаптування до нього перманентно властивих владі та суспільству можливостей. Виявлено зовнішні та внутрішні чинники, які мають прямий та опосередкований вплив на комунікаційну взаємодію влади та суспільства.
Keywords: комунікативна взаємодія; чинники впливу; органи публічного управління; комунікації; суспільство; влада