МАРКЕТИНГОВІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ «ФОРМУЛИ 4 К» ПРИ РЕАЛІЗАЦІЇ ГРАНТОВИХ ПРОГРАМ - КОВАЛЬЧУК, Світлана (Herald of Khmelnytskyi National University. Economic sciences, 2023)
У статті розглядаються маркетингові аспекти застосування «формули 4 К» при реалізації грантового проєкту «Розширюємо горизонти можливостей для хмельничан та ВПО «Хмельницький: Кооперація & Навчання & Інтеграція». Розглянуто та проаналізовано теоретичні підходи до формування концепції «4К».
Keywords: грант; маркетинг; 4К; грантові програми